Europa-Park eert Elvis

Elvis Presley zou dit jaar 80 zijn geworden, tweemaal zo oud als Europa-Park.

Op 8 januari 2015 zou Elvis Presley 80 zijn geworden. Deze bijzondere verjaardag wordt in Europa-Park het hele seizoen 2015 gevierd: dagelijks wordt er in het Duitse pretpark een show opgevoerd met de allergrootste hits van ‘The King’.

Elvis tweemaal zo oud als Europa-Park

Europa-Park viert in 2015 zijn 40e verjaardag. Elvis Presley zou – als hij nu nog geleefd had – in januari twee keer zo oud als het Duitse attractiepark zijn geworden. De tachtigste geboortedag van de legendarische zanger wordt in Europa-Park vanaf 1 mei gevierd met de dagelijkse Elvis Presley Rock ’n’ Roll Musical in het Globe-Theater van het park.

Grootste hits van Elvis

In de dertig minuten durende voorstelling komen de grootste hits en de hoogtepunten uit het leven van ‘The King’ voorbij. Elvis – op de foto met de voormalige Amerikaanse president Nixon – stierf in 1977 in Memphis. Zijn vrouw Priscilla bracht ooit een bezoek aan Europa-Park, samen met hun dochter Lisa-Marie. Ze waren allebei erg enthousiast over hun dagje uit in Rust.

Naar de parkplanner van Europa-Park

Meest bezochte parkprofielen

 1. (1) Efteling 
 2. (2) Phantasialand  
 3. (4) Europa-Park
 4. (3) Bobbejaanland 
 5. (6) Walibi Holland
 6. (5) Legoland Billund  
 7. (8) Toverland 
 8. (9) Disneyland Paris
 9. (7) Movie Park Germany 
 10. (13) Attractiepark Slagharen 
 11. (15) Drievliet
 12. (11) Duinrell
 13. (10) Walt Disney Studios
 14. (12) Parc Astérix
 15. (14) Walibi Belgium


In het jaar 2020 (plek in 2019)