Niet te missen in… de Efteling

Welke attracties mag je bij een dagje Efteling niet overslaan?

De Vliegende Hollander in de Efteling - Foto: © Adri van Esch

Welke attracties en shows mag je niet missen als je een dagje in de Efteling bent?

De Efteling staat vol met leuke attracties en ieder heeft zo zijn of haar eigen favorieten. Toch zijn er attracties waarvan iedereen vindt dat je ze niet mag missen. Voor de dromers en de romantici zijn dat het Sprookjesbos, Droomvlucht, Symbolica en Aquanura. De liefhebbers van spektakel komen aan hun trekken bij de show Raveleijn. Wie van avontuur houdt stapt binnen in Villa Volta en Fata Morgana. Carnaval Festival zorgt voor een vrolijke noot tijdens het dagje Efteling. Baron 1898, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak zijn voor de durfals, maar voor de minder dapperen ook leuk om naar te kijken.

 Deze attracties mag je niet missen in de Efteling