Dane Cvetkovic en Els Vestjens clubkampioenen strokeplay 2020

Dane Cvetkovic en Els Vestjens zijn dit jaar de beste strokeplayspelers van Het Woold

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Zaterdag 29 augustus 2020. Als ik, rond de klok van 10 uur ’s morgens ons clubhuis binnenloop, is het nog vrij rustig. Niet gek overigens,want de eerste flights zijn al welgemoed op pad en de anderen komen geleidelijk binnenstromen. Gelukkig zijn de weergoden ons, net als bij de voorgaande twee speeldagen, wederom gunstig gestemd.

Ja, vandaag de derde en finale-speeldag van dit erg populaire en zeker ook uitdagende evenement, ook dit jaar weer voortreffelijk georganiseerd door het team Frans Renette, Cor Smulders en Jos Hendriks. Ook vandaag de beeldschermen met daarop de deelnemers geprojecteerd. Via deze schermen kunnen belangstellenden en uiteraard supporters, voortdurend het verloop van deze jaarlijkse wedstrijd volgen.

Vandaag staat de laatste wedstrijd over wederom 18 holes van de Vier Eijckenbaan gepland.
De vier categorieën, bij de meesten natuurlijk bekend: Heren (afslag van de witte tee); Dames (afslag van de blauwe tee; Heren (gele tee) en Dames (rode tee)

els vestjens

Het is duidelijk dat net als in voorgaande jaren het merendeel van onze topspelers/speelsters van de partij is, maar gelukkig schuwen ook vele minder ‘getalenteerden’ deelname aan deze golfdriedaagse niet. Meedoen is immers belangrijker dan winnen.
Enfin, vandaag de laatste speeldag en de definitieve uitslag. We zijn benieuwd!

Oh ja, de tussenstanden na de eerste twee omlopen heeft u vorige week al kunnen bekijken op de site van Het Woold.
Naast de organiserende WECO leveren nog een fiks aantal leden een aanzienlijke bijdrage om dit evenement to een succes te maken. Natuurlijk alvast heel veel dank aan deze mensen voor hun inzet dit en vorig week-end.

Zaterdag 29 augustus

De flights zijn nu opnieuw ingedeeld. Ditmaal op basis van het resultaat van de voorgaande twee speeldagen d.w.z. de beste spelers starten in de laatste flights. Beurtelings dames- en herenflights.

Ja, en dan eerst het weer. Nou, de verwachting komt uit. Bewolkt, niet te warm en bovenal droog! Voor iedereen de gelegenheid om een puike prestatie neer te zetten, denk ik dan maar. Alsof het alleen maar aan het weer zal liggen. Neen dus! We weten wel beter.
Bij de heren (wit) en dames (blauw) is de strijd vrij snel in het voordeel van Dane Cvetkovic en Els Vestjens beslist. Een tendens die zich vorige week al duidelijk aftekende. Desalniettemin Jules Meuffels (2de) en Ted Schulkes (3de), Marjolein van der Kruis (2de) en Marij Coolen (3de): een mooie prestatie!.

Ook de winnaars in de andere categorieën: Rico van Rijsbergen en Myrjam Vonken: van harte proficiat.

Na afloop zijn er dankwoorden van voorzitter Harry Span en de beide winnaars, Dane en Els, voor deze prachtige en enerverende golfweekenden, voortreffelijk georganiseerd door onze WECO-mensen en alle andere vrijwilligers van onze vereniging. 

P.S de top-10 uitslagen vindt u onderstaand. Inderdaad, het was een bijzonder en uitstekend verlopen kampioenschap. Ik zou zeggen: graag tot volgend jaar. Misschien bent u er dan ook bij.

Let wel: nogmaals: meedoen is belangrijker dan winnen. Laat u vooral niet weerhouden.
Iedereen is van harte welkom!

PF-PR/Cie

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Iedere maand een interessant bericht

Meer berichten

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch