Visie

De Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden telt meer dan 250 therapeuten. Al die therapeuten zijn uniek en hebben hun eigen verhaal over wat ze doen, wat ze beweegt en waarom ze lid zijn geworden van LVPW. Een van deze therapeuten is Arenda Bus. Ze woont en werkt als therapeut in Apeldoorn, maar krijgt inmiddels cliënten uit alle windstreken.

LVPW staat voor:

Professionaliteit

Wij zijn bevlogen en vakbekwame professionals die met plezier en passie het werk van psychosociaal therapeut willen optimaliseren. Voor cliënten werken onze leden aan balans in draagkracht en draaglast. Onze therapeuten zorgen ervoor dat hun cliënten zelf weer verder kunnen op hun weg.

Ondernemerschap

“Wij gaan ervoor zodat jij verder kunt !” Wij gunnen onze leden een bloeiende praktijk en stimuleren het vakmanschap door het faciliteren van tools, kennis en vaardigheden. Wij zoeken voor onze leden naar mogelijkheden om hun praktijk te laten groeien.

Samenwerking

Wij vinden het belangrijk om als leden met elkaar de samenwerking op te zoeken, maar ook als beroepsvereniging met partners in de sector en andere stakeholders samen te werken aan erkenning, zichtbaarheid en continue verbetering van de psychosociale begeleiding.